Thursday, March 16, 2006

Πηγές Προφητικής Αποκαλυπτικής Λιακουρογνώσης

Το Μυστικό Συμβούλιο των Ιπποτών αποφάσισε να δώσει στους μυημένους του Τάγματος, σειρά από Κωσταντινάτα + Σύμβολα του Λιακουρισμού. καθένα από αυτά κρύβεται απόκρυφη αποκαλυπτική πηγή της Λιακουρείου γνώσεως.

Ο αριθμός αυτών 8, διότι αν χρησιμοποιηθεί ο τέλειος αριθμός 9, θα προκλιθεί θεογνωστική δόνηση τεραστίων διαστάσεων με αποτέλεσμα να σβήσει ο ήλιος για πάντα. Με τον αριθμό 8 θα εξαφανιστεί μόνο για λίγα λεπτά στις 29 Μαρτίου.

Κάποιοι άθεοι επιστήμονες θα μιλήσουν για ολική έκλειψη ηλίου, φυσικά φαινόμενα κλπ. Εμείς όμως με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά βλέπουμε την Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας. Δεν υπάρχουν εκλείψεις κλπ. Όλα είναι αποφάσεις του θεού σε σχέση με τον περιούσιο λαό του.
Γιατί γίνεται τότε ακριβώς ότι λένε οι επιστήμονες με απόλυτη ακρίβεια? εεε?

Διότι οι τσάμπα μάγκες συνομώτες επιστήμονες κλέβουν τις Ορθόδοξες προφητείες από τα αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα και μας τα παρουσιάζουν σαν φυσικούς τάχα νόμους.

Εννοείται ότι οι Λιακουροπηγές είναι σχεδόν ανεξάντλητες αλλά η προ(παρά)νοια του Θεού (το Σχέδιο του Θεού), μας δίδει προς το παρόν αυτές. Μαζί με το Κωσταντινάτο + Σύμβολο, βρίσκεται και η αντίστοιχη μυστική πρόταση προσευχή που εμφανίζεται μόνο στους επίλεκτους του Θεού και της Λιακουρορθοδοξίας.

Σαρανταπέντε Λιάκουροι ενός κοκόρου γνώσητρία πουλάκια κάθονταν στου Λιάκουρα τη μούρηο Λιακούρης με τα λόγια κτίζει ανώγεια και κατώγεια
Οπου γάμος και ευρώ η Λιακούρω πρώτηΤεραστίων Διαστάσεων Σαβουροπακετομπουρδοπωλείαμαύρη ειν' η νύχτα στα βουνά μαύρη σαν το Λιακούρη

Θέλει ο Λιακούρης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνειΌλα τά’χει ο Λιάκουρας, ο φερετζές του λείπειτα τεραστίων διαστάσεων Λιακουροβαρύδια μας κουνιούνται



Για να προλάβουμε τους ανθέλληνες Ιλλουμινάτι καλλικατζαραίους που θα τολμήσουν να πουν ότι ο Προφήτης πλασιέ αντιγράφει ασύστολα οποιαδήποτε τεραστίων διαστάσεων μπουρδολογία, εθνικοσοσιαλιστικής ροπής, βρίσκει πρόχειρη στο internet, έχουμε να τους απαντήσουμε Δυνατά και Λιακουρικά (με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα πάντα):

να το βουλώσουν για να μη τους έρθει κανένα ΤΕΣΛΑ εκ Θεού, στην καρκάλα τους. Αντε όλοι ίσα κι όμοια γίναμε... ουστ βάρβαροι.

Posted by funEL :: 1:03 PM :: 2 Comments:

Post a Comment