Friday, March 17, 2006

Αγωνιστικό Πάζλιον της Εθνεγερσίας

Λόγω των ημερών που έρχονται, το Τάγμα των Ιπποτών αποκαλύπτει στοιχεία και ντοκουμέντα που γκρεμίζουν το σάπιο ιστορικό κατεστημένο, βάσει της αναλυτικής Λιακουρείου μεθόδου "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω".
Ενα Λιακουρικόν αγωνιστικό ΕΛληνορθόδοξο πάζλιον με τη μορφή του Αθανασίου Διάκου σε τολμηρή λαϊκή ζωγραφιά της εποχής. Εικάζεται ότι είναι του γνωστού λαϊκού ζωγράφου Λιακόφιλου. Περιγράφει σκηνή μάχης του Αθανασίου Διάκου στις χιονισμένες στέπες της έρημου Τακλαμακάν στη μεγάλη ένδοξη μάχη της Λευκής Πυραμίδας, εναντίων των καλλικατζαραίων.
Εκεί ως γνωστό πετύχαμε λαμπρή νίκη εναντίον των υποχθόνιων Σιωνιστών Τουρκαλβανών. Παρόλο που τότε ήταν δική μας όλη η Νοτιοανατολική Κίνα και όλα δείχναν ότι θα εκπολιτίζαμε και την υπόλοιπη Ασία η μεγάλη κρόνεια λαμογιά έγινε.
Το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ και οι Ιλλουμινάτι της ευρωπαϊκής ένωσης, με πράκτορα τον καλλικάτζαρο Μασσών, συνομώτησαν και γύρισαν το στόλο των Ορθόδοξων Ρώσικων κοσμοσφαιρών τεριρέμ, πίσω στα Δαρδανέλια.
Τότε ήταν που ο Αθανάσιος Διάκος σπάζοντας το αντιβαρυτικό του υπερτεχνολογικό καριοφύλι από ιερή αγανάκτηση, είπε το ιστορικό: "για δε καιρό που διάλεξε ο Πούτιν να με πάρει, τώρα που χιόνια πέφτουνε στην έρμο τη μεγάλη", και τράβηξε μόνος στην ΕΛληνορθόδοξη Ιαπωνία πάνω στον ιπτάμενο γάιδαρό του...

Καλούμε τα Λιακουρορθόδοξα ιερά στίφη να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό εθνικοπατριωτικών στίχων εν όψει της τριπλής εθνικής εορτής (ευαγγελισμός της Θεοτόκου, επανάσταση του 1821, χρυσή αυγή της 6ης Κοσμοκρατορίας 2024).
Όλα ανεξαιρέτως τα ποιήματα θα βλογηθούν από τον γέροντα +ευλόγησον+.
Το πιο βλογιοκομένα θα εικονογραφηθεί καταλλήλως.
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ο μέγιστος ερευνητής Σακκέτος - Πακέτος εφοδιασμένος με πλήθος ψυχοφάρμακα τελευταίας Ορθοδόξου αντιβαρυτικής κατασκευής.

Οι συμμετοχές στα comments του εν λόγω ποστίου.




και η λύση για τους μη έχοντες υπομονή

Posted by funEL :: 1:34 PM :: 33 Comments:

Post a Comment


Thursday, March 16, 2006

Πηγές Προφητικής Αποκαλυπτικής Λιακουρογνώσης

Το Μυστικό Συμβούλιο των Ιπποτών αποφάσισε να δώσει στους μυημένους του Τάγματος, σειρά από Κωσταντινάτα + Σύμβολα του Λιακουρισμού. καθένα από αυτά κρύβεται απόκρυφη αποκαλυπτική πηγή της Λιακουρείου γνώσεως.

Ο αριθμός αυτών 8, διότι αν χρησιμοποιηθεί ο τέλειος αριθμός 9, θα προκλιθεί θεογνωστική δόνηση τεραστίων διαστάσεων με αποτέλεσμα να σβήσει ο ήλιος για πάντα. Με τον αριθμό 8 θα εξαφανιστεί μόνο για λίγα λεπτά στις 29 Μαρτίου.

Κάποιοι άθεοι επιστήμονες θα μιλήσουν για ολική έκλειψη ηλίου, φυσικά φαινόμενα κλπ. Εμείς όμως με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά βλέπουμε την Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας. Δεν υπάρχουν εκλείψεις κλπ. Όλα είναι αποφάσεις του θεού σε σχέση με τον περιούσιο λαό του.
Γιατί γίνεται τότε ακριβώς ότι λένε οι επιστήμονες με απόλυτη ακρίβεια? εεε?

Διότι οι τσάμπα μάγκες συνομώτες επιστήμονες κλέβουν τις Ορθόδοξες προφητείες από τα αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα και μας τα παρουσιάζουν σαν φυσικούς τάχα νόμους.

Εννοείται ότι οι Λιακουροπηγές είναι σχεδόν ανεξάντλητες αλλά η προ(παρά)νοια του Θεού (το Σχέδιο του Θεού), μας δίδει προς το παρόν αυτές. Μαζί με το Κωσταντινάτο + Σύμβολο, βρίσκεται και η αντίστοιχη μυστική πρόταση προσευχή που εμφανίζεται μόνο στους επίλεκτους του Θεού και της Λιακουρορθοδοξίας.

Σαρανταπέντε Λιάκουροι ενός κοκόρου γνώσητρία πουλάκια κάθονταν στου Λιάκουρα τη μούρηο Λιακούρης με τα λόγια κτίζει ανώγεια και κατώγεια
Οπου γάμος και ευρώ η Λιακούρω πρώτηΤεραστίων Διαστάσεων Σαβουροπακετομπουρδοπωλείαμαύρη ειν' η νύχτα στα βουνά μαύρη σαν το Λιακούρη

Θέλει ο Λιακούρης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνειΌλα τά’χει ο Λιάκουρας, ο φερετζές του λείπειτα τεραστίων διαστάσεων Λιακουροβαρύδια μας κουνιούνται



Για να προλάβουμε τους ανθέλληνες Ιλλουμινάτι καλλικατζαραίους που θα τολμήσουν να πουν ότι ο Προφήτης πλασιέ αντιγράφει ασύστολα οποιαδήποτε τεραστίων διαστάσεων μπουρδολογία, εθνικοσοσιαλιστικής ροπής, βρίσκει πρόχειρη στο internet, έχουμε να τους απαντήσουμε Δυνατά και Λιακουρικά (με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα πάντα):

να το βουλώσουν για να μη τους έρθει κανένα ΤΕΣΛΑ εκ Θεού, στην καρκάλα τους. Αντε όλοι ίσα κι όμοια γίναμε... ουστ βάρβαροι.

Posted by funEL :: 1:03 PM :: 2 Comments:

Post a Comment


Tuesday, March 14, 2006

ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ funEL

Σας καλωσορίζουμε στο Κάστρο του Τάγματος των Ιπποτών funEL. Όσοι βρίσκεστε στο χώρο αυτό πρέπει να έχετε το βλογημένο-βλογιοκομένο από τον γέροντα +ευλόγησον+ adsΕΛ.
O χώρος αυτός δημιουργήθηκε λόγω της ανάγκης ενός βαρέως εσώτερου πακέτου των περί ηλιθιότητος σπουδών.
Σύμβολο και οδηγός μας ο Προφήτης Πλασιέ.
Στο πρόσωπό του αναγνωρίζουμε όλη τη συμπυκνωμένη βλακεία των καιρών μας, τη σπουδαία αυτή δύναμη δημιουργίας παράνοιας, πίστεων, μεταφυσικής, προκαταλήψεων, θρησκειών, εμμονών, εθνικισμών, σωβινισμών, ρατσισμών, πολέμων και άλλων πολλών τέτοιων πολιτιστικών αγαθών.
Για να συνεχίζετε να παραμένετε σ' αυτόν τον χώρο είστε σίγουρα πιο καμμένοι από εμάς. Αυτός ο χώρος προσφέρει αναβαθμισμένες Λιακουρορθόδοξες δυνατότητες. Επιλογές, συνδέσεις, πηγές, ύμνους, προσευχές, κοσμοσφαίρες, επικοινωνία με θεϊκές δυνάμεις.
Μόνο για μεμυημένους.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Προφήτη για την πολύτιμη πολιτιστική προσφορά του στο παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου. Σίγουρα η σπορά του πιάνει τόπο στις νεότερες γενιές.
HEIL UBERMENSCH LIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS.
Ακολουθεί ο Ύμνος-παιάν του Ισαπόστολου Όσιου Προφήτη-πλασιέ ημών Λιάκουρα (του μεγαλοπρεπούς) .









Posted by funEL :: 8:29 AM :: 4 Comments:

Post a Comment